Karácsonyi Jótákonysági Rendezvény 2017

Kálvin János Reformátos Szociális Szolgáltató Központ

Cégünk szervezésével a hajdúböszörményi Kálvin János Református Szociális Szolgáltató Központban megrendezünk egy karácsonyi eseményt 2017. december 21-én, ahol 20 idős és 12 fogyatékkal élő gondozott van elhelyezve. Célunk itt nem más, mint a régi, az idősek gyermekkorára emlékeztető karácsonyi légkör megteremtése.

Ember, aki nem otthon tölti a karácsonyt

Idős

Fogyatékkal élő

Debreceni Gyermekklinika

Valamint, 2017. december 22.-én a debreceni Gyermekklinikán megteremtünk egy olyan karácsonyi légkört több, mint 100 betegnek, amivel boldogabbá tudjuk tenni nekik az ünnepet és egy picit feledtetni tudjuk velük a betegségeik nehézségeit.

Gyermek, aki nem otthon tölti a karácsonyt

Hozzátartozó

Dolgozó

Támogatók

METRO Kereskedelmi Kft.

A METRO Kereskedelmi Kft. a magyar kereskedelmi piac egyik legrégebbi meghatározó szereplője, a vállalkozók és intézmények partnere, minőségi termékeket és üzleti megoldásokat kínál kedvező áron.

Tóth Sándor e.v.

feltöltés alatt..

Mignon Cukrászda

Van aki már el se tudja képzelni a hétköznapok indulását egy különlegesen finom, frissen őrölt kávé és egy exclusive, francia sütemény kombinációja nélkül.

Játék Turi

Minőségi, márkás használt és új játékok Angliából olcsón. Amit nálunk megtalálsz: Lego, Fisher Price, Elc, Lamaz, Playskool, Hasbro, Mattel, Litte tikes 🙂

Csoki Max Magyarország Kft.

A Csoki Max Édesség és Kávé nagykereskedés 1998-ban nyitotta meg nagykereskedelmi raktár áruházát. Akkor a Monostorpályi úton vártuk Partnereinket. 2001-ben költöztünk a Budai Ézsaiás u. 8/b szám alatt található telephelyünkre, ahol a réginél sokkal korszerűbb körülmények között tudja kiszolgálni vásárlóit a jelenlegi C+C áruházunk.

Desszert Álom Tortaműhely

Egyedi formák, exkluzív, szabadon választható ízek. Megálmodod, mi elkészítjük.
“Desszert Álom, desszert tálon, a sikered garantálom!”

Zenit Pont 12 Kft.

Tasakok, zsákok, bevásárló táskák, szemeteszsákok, fóliák, díszcsomagolók, vendéglátóipari termékek, papírtálcák, papírzacskók, háztartási papíráruk, közületi papíráruk, csomagoló papírok, pénztárgép szallagok..

Levendula Patika

feltöltés alatt..

Patti 95 Kft.

A Patti’ 95 Kft. Ital Nagykereskedés több ezer árucikkel várja vásárlóit Debrecenben, illetve a megújult honlapján. Cégünk folyamatosan bővülő kínálattal és naponta megújuló akciókkal gondoskodik ügyfeleink elégedettségéről.