Falufejlesztési Program

by Progress Service Kft.

Rövid leírás

A Progress Service Kft. falufejlesztési programjának a célja nem más, minthogy a technikailag elmaradott települések újra népszerűekké váljanak a fiatalabb nemzedékek számára turisztikai és letelepedési szándékból egyaránt.

Pozitív hatások és fejlődés az új nemzedék számára
Felméréseink alapján a fiatalok 40%-a keresi a megoldást a városokból való kiszakadásra. Keresik az olyan falvakat, amik turisztikai szempontból felkapottak, esetleg megvannak a területi adottságai ahhoz, hogy felkapottá váljanak turisztikai szempontból..
„De miért?” Nagyon egyszerű, a Z generáció és a hozzá közel eső Y generáció második fele, jobban szeretne a maga ura lenni és nem egy főnök beosztottjaként dolgozni élete végéig. Egyszerűen igénylik a szabadságot és a önuralmat, akarja a változást és tesz is a változás érdekében.
Lakosság és településre gyakorolt pozitív hatások
A településeken létrehozott vállalkozások, amik nagyban a turisztikára épülnek magas kereseti lehetőséget biztosítanak a vállalkozást létesítők számára a falu lakosainak pedig munkalehetőségeket és biztos megélhetést biztosít, ezek a tényezők pedig a falu népszerűsítését szolgálja bármilyen önkormányzati teendő nélkül. Ezen folyamat talán leghamarabb érezhető pozitív hatása az ingatlanok és a területek értékének növekedése és az Önkormányzat „gazdagodása” lehet.
Cégünk adta lehetőség
A falufejlesztési programban résztvevő falvak egy a cégünk által készített a mai modern nézeteket követő önkormányzati weboldalt tartalmaz, illetve egy drónnal készített bemutatkozó videót a falu
látványosságairól, természeti adottságairól, programjairól egy olyan perspektívából, ahonnan nem sokan láthatják. Ezzel a kettő technológiai újítással szeretnénk felhívni a figyelmet a falvakban rejlő
értékekre, lehetőségekre, a fiatalabb generációk számára.

+ Ezen felül minden olyan vállalkozás számára felajánlunk egy személyre szabott weboldalt, aminek a
székhelye az adott faluban található. Ezzel is növelve az önkormányzat-lakosság-gazdaság viszonyát
egymással.

NYitvatartás

Hétköznap

08PM -18AM

Hétvége

zárva

Kontakt

Telefon

+(36) 30 420 5959

e-Mail

info@progress-service.hu

Tartózkodás-lefedettség

global operation